Je bekijkt de reis...

Spanje
a
A
10 juli 2012 09:07 | Door: Nanette
Hey schatje,ben zo blij dat je het zo naar je zin hebt. Je wordt al een echt feestbeest,haha. Dat verhaal met die kat is echt te grappig,wat een helden,hihi. Veel plezier in Barcelona en shop niet te veel he; 20 kilo!!!!!! Geniet van alles en love you. Dikke kus van ons
10 juli 2012 14:19 | Door: Bertine
Fijn dat je het naar je zin hebt.
En dat weer he, heerlijk.
Nog even en dan gaan wij ook naar de warmte.
Jij verder nog veel plezier en lekker genieten.
11 juli 2012 14:47 | Door: monique van urk
Hey Daphie
Beter een kat in je tent dan een vreemde!! Die kat schrikt echt wel van jullie gillende meiden!
Fijn dat je het leuk hebt en dat je bijna geen tijd hebt om te slapen!
Veel plezier in Barca, geniet van alles en let goed op jezelf!
Liefs de urks
11 juli 2012 14:48 | Door: monique van urk
Oh ja , je nicht Niki is overrrrrrrr1
11 juli 2012 19:16 | Door: Gerriëlle
Hoi Daphne, Klinkt allemaal wel heel goed daar in Spain. Vooral wel veel shoppen. Wat nou 20 kilo........ Mama heeft straks vast wel een plekje over, hihi, voor al die geweldige aankopen die je echt niet kon laten liggen.
Dikke zoen
14 juli 2012 21:02 | Door: Anita
Hoi Buufje,
Wat goed te horen dat je het nog steeds super vind daar in Spanje, en groot gelijk met het shoppen, doe maar wat je tante zegt.... hihi, bij je moeder of je vader in de koffer!!!
Groetjes van Je Buufie
16 juli 2012 08:18 | Door: Jos
Zo te lezen zit je goed in je vel, daar in Spanje. Goed om dat te lezen. Ik hoop dat de sessies ook naar wens verlopen. Martin van Rhee zal je niet bezoeken, ik neem de bezoeken van Martin over. Ik stuur je vandaag of morgen per mail een overzicht van mijn bezoekdata, zodat je er ook met je beroepsproef rekening mee kunt houden. Geniet van de dingen, die je daar doet, zowel in de sessies als in je vrije tijd en tot ziens.
Jos Tornij